Nieuwe producten
Naambord paard
Naambord paard
€ 49,95
stuk(s)
Houten naambord klassiek
Houten naambord klassiek
€ 24,95
stuk(s)
Horeca Reclamebord
Horeca Reclamebord
€ 79,95
stuk(s)
Houten sleutelhanger mini snijplank
Houten sleutelhanger mini snijplank
€ 3,95
stuk(s)

Vragen? Whatsapp naar: 06-29836101

Garantie en Klachten

Garantie:

Al onze gepersonaliseerde producten zijn handgemaakt. Dit kan er altijd iets anders uitzien, dan de voorbeelden in de webshop. 

Hout is een natuurproduct, waardoor dit altijd kan afwijken van de foto's. Bijvoorbeeld dat het iets groter of kleiner is dan de beschreven afmetingen, maar ook kan een schorsrand er anders uitzien of eraf zijn, of er kan een knoest in het hout zitten. Hierover geven wij geen garantie. Natuurlijk bieden wij de ovale en ronde naamborden met schorsrand aan, dan kunt u er zeker vanuit gaan dat daar een schorsrand aan zit. 
Bovenstaande is juist het mooie aan hout! Hout leeft! Hout werkt en zal soms krom trekken of scheuren vertonen. Hoewel wij veel hout aanbieden, wat erg goed gedroogd is voordat het bij ons binnen komt, kan dit altijd gebeuren. Denk aan steigerhout.
Hout raakt nooit uit de tijd en is duurzaam!

Wij kunnen geen garantie geven op weersinvloeden, een gebrandschilderd portret kan verkleuren/verbleken door zon, regen, wind of bijvoorbeeld een felle lamp. Houd u hier rekening mee, waar u het ophangt/neerzet. 
Alle naamborden worden gratis geleverd met een beitslaag, welke voor buitentoepassingen geschikt is. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u ieder jaar een nieuw naambord moet aanschaffen ;-)

Klachten:

Voor klachten kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06-29836101 of per e-mail: info@naambordvanhout.nl vermeld daarbij uw bestelnummer 
Wij nemen uw klacht altijd serieus

Specialist in authentieke houten naamborden, dierenportretten op hout en cadeau's met eigen teksten
Onze producten worden op ambachtelijke wijze gemaaktomhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein